15 augustus 2016

SVHA met speels gemak langs DSS’14

HERVELD – SVHA heeft de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen omgezet in een 0-6 overwinning op DSS’14. Na twintig minuten voetballen stond het elftal van trainer Henk Stuivenberg al op een riante 0-3 voorsprong door treffers van Luc Dekker (2x) en Bart van Olderen. In de tweede helft werd de score verdubbeld. Door doelpunten van Ries Hoogstad, Jelmer IJkhout en Jesse Schreuders werd de 0-6 eindstand bereikt.

Dinsdag 16 augustus staat de derde oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van VV Veenendaal op het programma. De uitwedstrijd begint om 20:00 uur op Sportpark Hoekelumse Eng.

Voor deze oefenwedstrijd sluiten de volgende 14 spelers aan: Boris Boerstoel, Jeroen van Boldrik, Ries Hoogstad, Luc Dekker, Jelmer IJkhout, Noud Spaan, Menno Lintsen, Ali Saleh, Yosry Hassan, Jasper Visser, Elkjaer Rikken, Tijmen van der Kolk, Bart van Olderen en Jesse Schreuders.

Auteur: Jelmer IJkhout
Foto’s: Karel van de Vooren