7 september 2015

SVHA Meiden B bekeren door na overtuigende winst op OSC

Om 14:00 stond er voor de MB1 een wedstrijd op de planning. De meiden moesten het vandaag opnemen tegen OSC. Iets voor 14:00 begon het te regenen en gingen we nog snel even naar de kleedkamer. Hier werden nog snel een paar dingen uitgelegd voordat we begonnen aan de wedstrijd. Evy en Emke trapten af. Na een paar slordige fouten waren we de bal kwijt. Hierdoor kon OSC een kans creëren en dat deden ze ook meteen, maar door goed verdedigend werk van onder andere Daphne en Fleur konden ze niet schieten op de goal. Na nog een paar kleine kansen van OSC werden we pas echt wakker. Al snel werd Sanne naar voren gestuurd en vloog de bal in het net (1-0). Nog geen 5 minuten later kwam Lotte voor de goal met de bal en schoot ze hem er met een mooie volley in(2-0). Hierna had OSC nog een grote kans maar die werd goed gestopt door onze keeper Marit.

In de rust was even een donderspeech noodzakelijk wand het spel was niet om over naar huis te schrijven. Dat werd goed opgepakt en we begonnen de 2e helft als herboren en liepen al snel uit naar 3en 4 nul we hadden OSC op de knieën en konden makkelijk uitlopen naar een einduitslag van 6-0 waardoor we na winst op Beuningseboys met 2-1 en een 16-0 overwinning op Spero  een ronde verder zijn in de beker .