13 april 2015

SVHA MB1 toont veerkracht tegen Blauw Wit

Vandaag stond de lastige uitwedstrijd tegen de nummer “2” Blauw-Wit op het programma. Direct na de aftrap was al duidelijk dat de Nijmeegse meiden een goed voetballend team hebben, en ook niet voor niets boven in mee draaien. Zij kwamen in de eerste helft ook op een verdiende 2-0 voorsprong. Na wat tactische omzettingen gingen ook wij beter voetballen en scoorde Evy Wiggelman nog voor rust de aansluiting treffer. In de 2e helft gingen wij nog aanvallender spelen en drongen Blauw-wit steeds verder terug. Uiteindelijk scoorden wij de verdiende gelijkmaker uit een corner. Het was Hille Janssen die van dichtbij hard de bal in het doel schoot. dit was een collectieve prestatie van het team.