4 mei 2015

SVHA MB1 laat ook Woezik eenvoudig achter zich

Vandaag om 16:30 stond er voor ons een uitwedstrijd tegen de meiden van Woezik op het programma. Met 5 afzeggingen. maar wel met 3 meiden van SVHA MC1 {Merel-Sanne en Lenny} hadden wij toch een sterk team op de been gebracht. Dan is het alleen nog maar de juiste meiden op de juiste plaats zetten.

We begonnen fel en dominant aan de wedstrijd en kregen binnen 20 minuten al een paar mooie kansen. in een mooie combinatie scoorde Evy de eerst goal voor ons.0-1. Niet lang na dit doelpunt was het Tekla die met een fraai afstand schot de keepster van Woezik verraste. 0-2. Aan het spel van SVHA MB1 was te zien dat de drang naar meer doelpunten nog lang niet over was. met een mooie actie was het nu Merel die knap de 0-3 binnen schoot. Net voor het rustsignaal werd het ook nog 0-4 door Evy die van dichtbij de bal tegen de touwen werkte.

De 2e helft begon zoals de eerste. SVHA MB1 speelde op de helft van Woezik, maar ook Woezik kwam er via de counter af en toe gevaarlijk uit. Een van die counters leverde Woezik wel een doelpunt op. 1-4. Dit kan gebeuren als je zeer aanvallend speelt en calculeren wij altijd wel in. Verder gaf onze weer solide spelende verdediging en keepster Marit geen kansen meer weg en scoorden wij nog 2x. Evy bracht de stand op 1-5 en Celine schoot de 1-6 nog binnen.