22 september 2014

SVHA MA1 boekt zakelijke overwinning op Wageningen

De wedstrijd van MA 1 op zaterdag 20 september hebben we gewonnen tegen Wageningen MA 1 met 2-0. De goals kwamen allebei in de eerste helft en heel snel achter elkaar. Het eerste doelpunt uit een penalty en de tweede uit een hele mooie voorzet. Onze meiden hebben heel erg goed gespeeld. Er was een gezellige sfeer en ze speelden lekker over. De bedoeling van de coach Daan van Ooyen was dat de meiden niet gingen lopen met de bal maar veel gingen tikken zodat ze niet helemaal uitgeput werden door het benauwde weer. De meiden van SVHA waren stukken beter dan de van Wageningen, zo ongeveer de hele wedstrijd hebben onze meiden alleen maar op de helft van de tegenstander gevoetbald. Ze hadden heel veel kansen maar uit eindelijk bleef het bij de 2-0.