31 oktober 2017

SVHA JO11-1 koploper na eenvoudige winst op Advendo

Na de doordeweekse winst op DFS, stond vandaag Advendo op het programma. De mannen en vrouwen uit Ederveen komen het veld op en het valt direct op. Er zitten 4 meiden bij, maar deze zijn ook meteen reuzen. Zeker ten opzicht van ons kleine team. Advendo heeft het moeilijk en staat met slechts 1 punt ergens onderaan.

Als de wedstrijd begint kan iedereen direct zien wat voor soort wedstrijd dit vandaag  gaat worden. De grootste tegenstander vandaag voor SVHA is het zelf en wellicht de harde wind. SVHA domineert de eerste helft, met bij momenten prima voetbal. Echter blijft Advendo keurig voor de goal staan en onderneemt het helemaal niks om te scoren vandaag. Het is dus soms ook geen beste wedstrijd, maar voor een goeie wedstrijd heb je 2 goeie teams nodig.

In de eerste helft sluiten we af met een 6-0 voorsprong. Doelpunten makers Mart Vink, Bart Winnemuller, Tim van Lent en 3 maal Lev van Hulst.

De 2e helft met wind tegen en wetende dat we niet meer voluit hoeven zakt het niveau van de wedstrijd. SVHA is vaker bezig met de bal weer ophalen en opnieuw aanvallen dan echt een wedstrijd te spelen. In de 2e helft scoren we nog 2x via een mooie aanval die afgerond wordt door Isa en nogmaal Tim die het net vind. 8-0.

De tegenstander was vandaag niet goed, aankomend weekend spelen we een wedstrijd tegen een hele goede tegenstander die minstens net zo goed zal zijn als ons. We zullen alles moeten geven en geconcentreerd te werk moeten gaan. Hopelijk weer onder grote belangstelling van een vol uitvak. 08:45 tegen nummer 4 – mede koploper – Ede/Victoria!