2 december 2017

SVHA JO11-1 doet het maximale tegen SKV

Wat was het koud, jeetje wat was het koud vanmorgen in het mooie Herveld. Onze tegenstander SKV had maar moeite met de weg te vinden naar het sportpark en kwam daarom pas 5 minuten voor tijd op het veld. Terwijl de voorbereiding van de Herveldse strijders veel beter was, was het vandaag vooral zaak om te werken aan het doelsaldo.

In een wedstrijd waar vooral een SVHA dominant en goed speelt komt tegenstander SKV er nauwelijks aan toe. Zo komen de Hervelders in de eerste helft op een 4-0 voorsprong door goals van Mart Vink, Lev van Hulst en 2 maal Bart Winnemuller. SKV scoort ook nog eens door een hele goeie speler genaamd ‘Kaj’, later bleek deze jongeman in de JO11-1 van SKV te spelen wat hoofdklasse speelt. Deze kundige speler kon niet het verschil maken tegen het goede team spel van SVHA.

Na rust loopt SVHA eenvoudig weg, het scoort nog 7 keer en had hiermee de doelstelling van trainer Roy Kuiper goed begrepen. We hadden vandaag goals nodig en die kwamen er ook. In de 2e helft via Isa van Anrooj, tweemaal via Tim van Lent en een viertal keer Bart Winnemuller. Vandaag bleek absoluut de training van afgelopen donderdag terug te komen. Over de flanken de voorzet zoeken en zo afronden. Een trotse trainer!

In de slotfase krijgt echter SKV nog 3 grote kansen waarvan er 2 uitstekend gepakt worden door onze bevroren doelman Stijn van Bergen. Helaas komt SKV nogmaals op het scoreboord vandaag en wordt de einstand 11-2.

Inmiddels weten we (zoals verwacht) dat onze concurrentie vandaag ook won. We gaan dus de laatste wedstrijd in met een onderling verschil van 2 punten tussen de bovenste 4 ploegen. We hebben vandaag goeie zaken gedaan door de meeste goals te maken en hiermee het beste doelsaldo neer te zetten. Hierdoor kunnen we nog kampioen worden, situatie als volgt.

Ede/Victoria en DTS Ede – De nummers 1 en 2 trappen om 09:00 af in Ede. We weten dus voor de aftrap van de wedstrijd of we nog kampioen kunnen worden. Deze wedstrijd tussen de nummer 3 en 4 start om 11:15 uit bij Bennekom.