16 november 2016

SVHA geeft wedstrijd in laatste tien minuten uit handen

HERVELD – SVHA heeft de negende competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 2-3 nederlaag tegen Krayenhoff.

De Nijmegenaren hebben het beste van het spel in de eerste helft, maar na dertig minuten voetballen komt SVHA op voorsprong door een rake vrije trap van Ali Saleh. Na rust verdubbelt SVHA de voorsprong door een toegekende strafschop te benutten. Ali Saleh is wederom de doelpuntenmaker. In de laatste tien minuten van de wedstrijd gaat het compleet mis. Krayenhoff geeft zich nog niet gewonnen en komt rond de tachtigste minuut op 2-1. Niet veel later maken de Nijmegenaren zelfs de 2-2. Tot overmaat van ramp maakt Krayenhoff in de absolute slotfase van het duel de 2-3… SVHA geeft opnieuw een 2-0 voorsprong uit handen en staat weer met lege handen.

Invallers: Jasper Visser, Jaro Pol en Sjoerd Veldhorst

Zondag 27 november speelt SVHA de uitwedstrijd tegen Batavia. De competitiewedstrijd begint ‘s middags om 14:00 uur. Batavia won afgelopen zondag met 0-1 van DSZ.

Auteur: Jelmer IJkhout