26 oktober 2014

SVHA E1 ‘high-fived’ met Sanne, en verslaat Bennekom

HERVELD – In de strijd om de 1e plaats, heeft de E1 van SVHA goede zaken gedaan door Bennekom te verslaan met maar liefst 8-0!

Na een zeer fanatieke warming-up kwam de E1 al na ongeveer 12 seconde met 1-0 voor. Misschien was dit wel het snelste doelpunt ooit in de SVHA geschiedenis, die gemaakt werd door uitblinker Daan van der Linden. Na deze snelle openingstreffer probeerde Bennekom snel terug te komen, maar dat liet de E1 niet toe. Na 10 minuten was het al 2-0, door Rowan ‘Romario de Souza Faria” Schuiling, de pijlsnelle aanvaller werd op zijn wenken bediend door Daan en liet de keeper van Bennekom volledig kansloos. En kort na de 2-0 tekende Daan voor de 3-0 na een prachtige pass van Joey van Aggelen. Dankzij de zeer goed spelende achterhoedespelers Sem Verwoert en Leon van Nieuwenhuijsen (laat de bondscoach maar eens komen kijken!), kon het middenveld en de aanval van de E1 zich helemaal uitleven, en kwam het kort voor rust met 4-0 voor door de Lasse Schone van SVHA Daan van der Linden.

Na de rust probeerde Bennekom weer terug in de wedstrijd te komen, door enkele kansen te creëren, maar de zeer goed keepende Tijn Luiken, pakte weer alle ballen. Na deze kansen was het weer SVHA die volop de aanval ging, goed verzorgd en schitterend positiespel was het genieten op deze zaterdagmorgen. 5-0 werd het door de creatieve middenvelder Tijn Verwoert die zijn afstandsschot in het doel zag gaan. De voortreffelijk spelende Tijn Verwoert had de smaak te pakken en schoot vlak na de 5-0 weer hard op het doel, de keeper kon de bal niet klem pakken, waardoor de andere uitblinker/alleskunner Joey er als de kippen bij was om de bal alsnog in het doel te werken. Mark van de Pol die vandaag ook al een geweldige wedstrijd speelde zorgde voor de 7-0, en het doelpunt van de maand Oktober 2014 werd gemaakt door Leon van Nieuwehuijsen. Ongeveer 25 meter vanaf het doel schoot Leon de bal snoeihard in de touwen.

Na de 8-0 floot de zeer goed leidende Edwin van Brandenburg af, en werden er nog penalty’s genomen. Ondanks de 8-0 nederlaag waren er van Bennekom complimenten voor het goede spel van SVHA. Klasse Bennekom! Erg sportieve tegenstander waren jullie.

Op de foto staat het team met de trainer/leider Sanne Budding die helaas dankzij een zware blessure voorlopig niet de E1 kan trainen. Uiteraard werd Sanne niet vergeten, en deden de spelers voor de wedstrijd een ‘HIGH FIVE” bij Sanne en werd ze door de modder in haar rolstoel gereden naar de penalty’s. SVHA mag trots zijn op de E1, een echt team waar plezier ondanks hun gedrevenheid nog altijd voorop staat. Ook een compliment naar de ouders die er altijd zijn, en hun kinderen wekelijks POSITIEF aanmoedigen!!