6 oktober 2014

SVHA C2 vindt aansluiting top 3

Het is zaterdag middag 12.45 uur uit bij Eldenia alle koppies staan op scherp want winnen van Eldenia betekent aansluiting bij de top 3.

Vanaf de aftrap wordt er gelijk goed gespeeld, de verdediging met Remco, Bart, Roy en Luc staat. Brain, Twan, Thomas, en Arjan werken hard op het midden.

Na een mooi schot van Aron is het Jeroen die door een snelle ingooi de score opent, even later verovert Sander de bal en via Harm die de bal opmaat meegeeft aan Rik is het 0-2.

Na de rust is het zoeken en krijgt keeper Rico een afstandsschot om de oren, niet veel later schiet Remco per ongeluk tegen de hand van Bart, de bal gaat op de stip 2-2. Met nog 10 minuten op de klok gaan we voor de winst, twee verdedigers er uit en twee aanvallers er in, alles of niks.

Coen wordt hard onderuit gehaald in de 16 en wij krijgen een penalty mee, aanvoerder Remco staat achter de bal en schiet hem snoeihard op de paal, in de rebound is het Paul die de bal in de touwen schiet 2-3 met nog 5 minuten te gaan is het lang wachten op het eind signaal van een zinderende wedstrijd.