19 oktober 2014

SVHA C2 door naar kwartfinale

Na de aftrap, die een kwartier later begon doordat de tegenstander Edesche Boys Herveld/andelst niet wist te vinden ging het bij de C2 niet helemaal volgens planning : namelijk binnen 1 minuut penalty tegen, best knap.

Aanvoerder Remco spreekt de mannen even goed toe, de C2 is wakker. Jeroen let goed op en geeft de bal goed mee aan Coen die hem schitterend afmaakt het is 1-1. Via een penalty tekent Remco voor de 2-1,en om lekker de rust in te gaan maakt Jeroen de 3-1. Het hele team draait als een geoliede machine, iedereen draagt zijn steentje bij. Na rust wachten de spelers niks af en drukken gelijk de stempel op de wedstrijd, binnen 1 minuut weten Rik en Coen mekaar te vinden en is het 4-1. Daarna was het klaar en werd er zakelijk gevoetbald zoals trainer Martin Ijkhout het verwoordde, dit ging echter nog wel gepaard met een gele kaart.