26 maart 2015

SVHA C1 vecht vooral tegen zichzelf en wint moeizaam van OBW

Afgelopen zaterdag hebben wij de thuiswedstrijd gespeeld tegen OBW C3. Voetballend waren wij de betere ploeg. We hebben niet veel weggegeven, maar konden het verschil niet maken. Helemaal tevreden zijn we dan ook niet.  Er werd vooral in de eerste helft erg slordig en onrustig gevoetbald. Ondanks het matige voetbal wisten we toch te scoren en gingen de rust in met een kleine voorsprong (1-0).

De tweede helft ging het voetballend een stukje beter. Er werd beter samengespeeld en bij balverovering werd zo nu en dan rondgespeeld i.p.v. blind naar voren. We kwamen met 2-0 voor in de tweede helft en toen leek het gedaan. Toch wist OBW nog een tegendoelpunt te maken, maar gelukkig bleef het hier bij. De punten zijn in Herveld gebleven en deze wedstrijd moeten we maar gauw vergeten.

Wij kunnen van alle tegenstanders in onze competitie winnen, maar als wij zoals afgelopen zaterdag spelen kunnen wij alle wedstrijden ook verliezen.

De komende wedstrijden moet dit toch echt beter. Aanstaande zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Arnhemse Boys C2D.