27 februari 2015

SVHA C1 laat zich verrassen door Eldenia

Ondanks de winterse omstandigheden van de afgelopen weken hebben we toch onze eerste wedstrijd gespeeld. De wedstrijd was gepland op kunstgras, dus ging daarom wel door. Wij hebben de wedstrijd over het geheel genomen goed voetbal laten zien. We waren de bovenliggende partij en lieten dat uiteindelijk ook door doelpunten blijken. Tot 3-1 was het de voorsprong overtuigend.

Geen vuiltje aan de lucht. Drie punten in de pocket. Maar zoals ons al eens eerder is gebeurd, hebben we ons in een paar minuten tijd weer laten verrassen. Twee slordige momenten en we liepen achter de feiten aan. En nog een paar minuten later stonden we achter met nog een paar minuten op de klok. De spelers van Eldenia verstonden de kunst om op een professionele manier tijd te rekken, nog wat geholpen door de scheidsrechter. Toch wisten wij de achterstand nog te verkleinen tot 1 doelpunt. Uiteindelijk verloren met 5-4.

Aanstaande zaterdag spelen we onze tweede competitiewedstrijd. Een thuiswedstrijd tegen OVC ’85. De wedstrijd begint om 12.30 uur.