Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

Schalke auf Tournee

SVHA wordt op 16 en 17 juli 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar (zowel leden als niet-leden). Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Tijdens de eerste dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 16 juli 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via schalkeauftournee.nl/aanmelden. Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke 04 voetbalshirt.

Om je alvast een voorproefje te geven van deze clinic organiseert Schalke auf Tournee woensdag 9 mei een gratis democlinic voor iedere voetballer uit de omgeving. Wil jij samen met je teamgenoten, vriendjes of vriendinnetjes gratis meedoen aan een democlinic van FC Schalke 04? Meld je dan aan via schalkeauftournee.nl/democlinic.

De democlinic bestaat uit 2 rondes van 50 minuten:
– de eerste ronde duurt van 15.30 uur – 16.30 uur
– de tweede ronde duurt van 16.30 uur – 17.30 uur

Eén dag voor aanvang van de democlinic ontvang je via de e-mail de definitieve groepsindeling.