12 oktober 2015

Rampzalige middag voor SVHA in thuisduel tegen DIOSA

HERVELD – In de zesde competitiewedstrijd van het seizoen is SVHA tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. De ploeg stond binnen 45 minuten al op een 0-6 achterstand. Na rust herpakt de ploeg zich enigszins, houdt het de schade beperkt en creëert het een paar kansen. DIOSA weet nog één keer te scoren na rust, waardoor SVHA met 0-7 verliest van DIOSA.

Door alle emotie en teleurstelling van deze wedstrijd beperken we het verslag tot het bovenstaande. Namens de groep wordt er excuses aangeboden aan de club en iedereen die SVHA een warm hart toedraagt, voor de wanvertoning die zondag is gemaakt. De ploeg van trainer Henk Stuivenberg gaat er deze week alles aan doen om het goed te maken in de uitwedstrijd tegen AAC-Olympia aankomende zondag.