28 mei 2019

Prachtig eindslot JO15-1!

Vandaag stond de speciale en laatste wedstrijd van het seizoen op het programma thuis tegen VV Dieren.
Deze wedstrijd was speciaal, omdat Rudie Doezejager en Tijn Verwoert SVHA gaan verlaten. Erg jammer dat Rudie, een vakman, SVHA als trainer gaat verlaten. Hetzelfde geldt voor Tijn, een fantastische voetballer.

De wedstrijd: we begonnen goed aan de wedstrijd! Na één minuut was het al raak.
Tijn Verwoert stuurde Namco vd Lienden de diepte in en hij liet de keeper kansloos: 1-0. Na een minuut of 10 kwam VV Dieren op gelijke hoogte. Het was niet verdiend, maar toch 1-1. De 1e helft verliep stroef, maar de werklust was top! Goed keeperswerk van Tijn Luiken voorkwam een achterstand.

Na rust kwam Rowan Schuiling erin en dat werd een succes. Na wederom één minuut werd het 2-1 door Leon van Nieuwenhuijsen, dankzij voorbereidend werk van Rowan. Leon, die door de Staf ook wel “Gaston Pereiro” wordt genoemd, scoorde fraai met links!! VV Dieren werd na de 2-1 weggespeeld. Een steekpass van Tijn Verwoert op Mark vd Pol werd 3-1. Daarna een strakke corner die precies op het hoofd van Bram Latta kwam, maar helaas ging de bal net naast. Bram, welke een goed seizoen heeft gespeeld, had een doelpunt verdiend, maar helaas. De backs Mats Krijnen en Sem Verwoert kwamen steeds vaker verrassend op en dat leverde gevaar op en Victor vd Oord schakelde de spits volledig uit, dus aanvallen! Achterhoede had het staan. Mark had veel pech in de 1e helft maar in de 2e helft was hij onhoudbaar. Kort daarna werd het 4-1. Wie anders dan Mark scoorde op aangeven van Namco. En ook de 5-1 werd gescoord door Mar,k dankzij aangeven van Rowan. Mark scoorde zijn 29e treffer van dit seizoen en vandaag dus een hattrick. Mark is een complete spits waaraan SVHA nog veel plezier gaat beleven. Mark heeft alles in huis om een topper te worden.

De wedstrijd was gespeeld en JO15-1 eindigt als 4e in de 2e klasse. Super gedaan mannen!! We hebben veel pech gehad en veel blessures. We begonnen met 14 spelers en na de winterstop hadden we nog maar 12 fitte. Vooral Nick Bartholemeus werd node gemist op het middenveld. Nick is niet alleen een goede jongen en speler, maar de kracht van Nick zit hem voornamelijk in anderen beter te laten voetballen. Dankzij Kai v Mil en Hylke v Bommel hebben we steeds een compleet team op de been kunnen brengen, maar oh oh wat een geregel was het steeds. Kai en Hylke, nogmaals bedankt!!

Na afloop van de wedstrijd kreeg de staf uit handen van aanvoerder Daan van der Linden een cadeau. Super bedankt.
De Staf deed nog een korte speech welke ging over het verloop van het seizoen. Ook werden Daan van der Linden & Sem Verwoert in het zonnetje gezet door de Staf. Beiden hebben niet één training overgeslagen dit seizoen en werden beloond met een bal! Echte liefhebbers zijn jullie Daan & Sem!

Na het douchen gingen we het jaarlijkse uitje doen. We gingen eerst bowlen. Winnaar werd Yannes Vonk Noordegraaf en 2e werd Tijn Luiken. Daarna nog een heerlijk frietje gegeten en lekker bijgepraat. Hylke en Kai kregen nog een klein cadeautje van ons als dank voor het helpen. Mannen, we hebben weer erg genoten van jullie dit seizoen.

Staf JO15-1 Rudie Doezejager, Edwin van Brandenburg en Leen Verwoert