6 november 2018

Ondanks een sterk begin legt JO9-1 het toch af tegen Lienden

Afgelopen zaterdag, een koude maar zonnige ochtend, moest JO9-1 naar Lienden. We hadden er zin in! De afgelopen wedstrijden gaan lekker. Roy is tevreden over het spelen van de jongens en op één na hebben we alle wedstrijden gewonnen.

We begonnen sterk. Binnen twee minuten was er een 0-1 gemaakt door Cas. Na tien minuten de gelijkmaker door de tegenpartij; 1-1 is de stand. SVHA kreeg een aantal mooie kansen, maar een paar ballen belandden op de lat of nét niet erin. Tegen het einde van de eerste helft scoort Angelo dan toch de 1-2, na een voorzet van Cas. De 1-2 kunnen we lang volhouden door de goede verdediging van Noud en Thijs achterin en Mels in het goal die ook een paar goede ballen wist tegen te houden. Met in het middenveld Luca, Senn en Kyano blijft het een spannende wedstrijd. SVHA en Lienden zijn aan elkaar gewaagd!

Na de time out is Lienden helaas toch sterker en weten zij achter elkaar een aantal doelpunten te maken. De eindstand wordt hierdoor 5-2.