15 januari 2016

Oefencampagne selectie

HERVELD – Zondag 10 januari stond de eerste (oefen)wedstrijd van 2016 op het programma voor SVHA 1. De thuiswedstrijd werd gespeeld tegen DSS’14. De wedstrijd eindigde in een 5-1 overwinning voor het elftal van trainer Henk Stuivenberg. Ali Saleh zette SVHA in de eerste helft vanaf elf meter op een 1-0 voorsprong, maar een paar minuten voor rust maakte DSS’14 gelijk. Na rust scoorden Jeroen van Boldrik, opnieuw Ali Saleh, Loay Saleh en Jesse Schreuders, waarmee SVHA de wedstrijd met een 5-1 overwinning afsloot.

Zaterdag 16 januari staat de oefenwedstrijd Excelsior 1 – SVHA 1 op het programma. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark ‘De Leijgraaf’ in Zetten.

Zondag 17 januari staat de oefenwedstrijd SVHA 2 – RKTVC 2 op het programma. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur op sportpark ‘Jan van Baal’ in Herveld.

Kom allemaal kijken hoe de selectie zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft!