27 november 2017

Nog steeds de 0 voor Niklas van JO9-1

Woensdag 22 november hadden de kanjers van JO9-1 een oefenwedstrijd gepland tegen SDOO. Dit zou een zware wedstrijd zijn voor ons, want SDOO speelt een klasse hoger dan ons. Na een pitte bespreking, maar stuk voor stuk wisten ze allemaal wat ze moesten doen, begonnen we aan de wedstrijd. We wonnen duel op duel en speelden een erg sterkte 1e helft. Voor rust stonden we dan ook 3-0 voor; 2x Sander en 1x Xander. In de rust heb ik ze duidelijk gemaakt dat ze snel de 4-0 en de 5-0 moesten scoren, want SDOO was echt geen verkeerde ploeg. De 2e helft zaten er dan ook leuke combinaties tussen vanuit de kant van SVHA en vlogen de doelpunten SDOO om te oren: Sander 1x, Suus 4x, Angelo 2x en Sen 8x. De eindstand was 14-0. Mede dankzij Marijn en Niklas hebben we de 0 achterin gehouden. Marijn, die deze wedstrijd bijna alle duels won, en Niklas die nog een paar goede reddingen heeft verricht in het goal. We hebben afgesproken dat hij drie wedstrijden op rij de 0 gaat houden en dit was er al één van ☺. Deze wedstrijd hebben we laten zien dat we met zijn allen een team zijn en met zijn allen moeten vechten om doelpunten te maken.

Zaterdag 25 november.
Na een wat mindere warming-up, wat we dit seizoen eigenlijk nog niet hebben gehad, vroegen wij als Staf ons af of het vandaag wel goed zou komen. Komt het door de wedstrijd van woensdag of toch door het veld wat aardig modderig was??? Nou, we zullen het zien. Vanaf het moment dat de scheids fluit zijn we goed druk aan het zetten en valt al snel het doelpunt. Nadat Sen de bal snel vanaf de zijkant neemt komt die precies op het hoofd terecht van Sander die hem netjes in het hoekje van het goal kopt. Daarna ging het met vlagen goed en zaten er goede combinaties bij, waardoor Sen drie keer achter elkaar het goal ziet te vinden! Daarna krijgt Xander goed te bal in zijn voeten gespeeld en scoort de 5-0. Ook Niek weet kort daarna het goal te vinden en hij schiet hem snoeihard binnen. Na een hele goede uittrap van Niklas, die bij onze spits Sen terechtkomt, en hij maakt hem rustig af. Ook Sander pikt zijn doelpuntje vandaag weer mee en schiet hem netjes met links binnen. Met 8-0 gaan we de rust in. Het is vandaag niet de mooiste wedstrijd. Veel dingen die we normaal allemaal goed doen gaan vandaag allemaal mis, helaas. In de 2e helft proberen ze wel te voetballen, maar helaas komen alle passen niet zoals normaal aan. Marijn die goed balletjes aan het verdelen is, Angelo die goed aan het jagen is, Suus die probeert goed het overspelen in te brengen, maar in de 2e helft weten we maar 4x het goal te vinden: Niek 1x, Xander 1x en Sen 2x. Het is toch best knap om een slechte wedstrijd te spelen, maar uiteindelijk 0-12 winnen. Deze wedstrijd maar snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd. Die we volgende week thuis spelen tegen DTS-ede om 9.00 uur.