3 oktober 2016

SVHA MO17-1 wint verdiend met 8-4 van Blauw-Geel

SVHA – Op zaterdag 1 oktober stond Blauw-Geel op het programma bij de Meiden van MO-17. De groene meiden gaan gelijk fel van start. Emke maakt na twee minuten bijna de 1-0 en na vijf minuten krijgt Sanne H. een mooie pass van Lotte; deze eindigt helaas op de lat, maar na tien minuten is het wederom een pass van Lotte op Sanne H. die bij de 2de paal staat en goed raakt. Ze tikt hem mooi langs de keeper en de 1-0 is een feit. Merel schiet vanaf 25 meter richting goal, de keeper kon hem nog maar net houden, de aanval is constant op de helft van onze tegenstanders. Vanaf de 16 meter een mooi goal van Merel. Daarna komt onze Tessa twee keer in actie en schiet twee keer over BEHEERST langs de keeper. Indy krijgt na een mooie pass van Tessa de kans om richting de goal te gaan, maar de keeper staat op de goede plaats. Blauw-Geel komt ook soms op onze helft, maar Inge, Emke, Daphne en Frederique houden het mooi dicht achterin. Ineens zien de Blauw-Gele toch een opening na 35 minuten krijgen we toch een tegen doelpunt. Direct gaan onze meiden weer in de aanval en Lotte schiet helaas in het zijnet. Net voor rust word Inge flink geraakt en moet ze met een enkelblessure het veld verlaten. Merel maakt daarna nog een mooi doelpunt en we gaan met 5-1 de rust in. Na de rust gaat Blauw-geel flink van start en ze maken de 5-2. Ook nog twee mooie schoten van Lotte op het goal, maar beiden gaan helaas net over. Na een mooie pass van Tessa gaat Sanne H. alleen op de keeper af en schiet hem er mooi langs; 6-2. Blauw-Geel krijgt het benauwd en schoffelt Emke van het veld af. De stabiele achterhoede valt nu helemaal weg bij de meiden van SVHA; ze zijn helemaal van slag en het derde tegengoal valt. Het middenveld pakt het op en na een mooie voorzet van Sanne maakt Lotte de 7-3. Sanne H. krijgt wederom een mooie kans alleen op de keeper en maakt de 8-3. Net voordat het eindsignaal gegeven zou worden zien de Blauw-Geel meiden nog kans om de 8-4 te maken. Het was wederom een spannende wedstrijd, helaas met 2 geblesseerde, maar wel 3 punten in Herveld gehouden.