24 oktober 2016

MO-17 van SVHA maatje te groot voor Westervoort

SVHA – Om 14.30uur is de aftrap in Westervoort. Er is vanaf de 1ste minuut al gelijk dreiging van de meiden van SVHA. Het 1e doelpunt wilt alleen niet vallen. Na 20 minuten wordt onze sterke voorhoede ingebracht als verrassing en Westervoort is helemaal van slag. Het snot wordt voor hun ogen weggespeeld en we gaan met 0-3 de rust in.

Na de rust zijn de meiden van SVHA goed op dreef. Er worden mooie combinaties gemaakt. De verdediging en het middenveld hebben ook hard gewerkt om ze maar niet bij onze keeper in de buurt te laten komen, maar meestentijds stonden we op de helft van Westervoort. In de 2de helft hebben we nog 7 keer gescoord, dus we gingen met 0-10 het veld af en de 3 punten gingen wederom mee naar Herveld.