7 april 2018

JO8-1 wint nipt van het bijna net zo sterke Driel

Vandaag speelt JO8-1 uit in Driel. Thijs S begint in de wissel en Kyano is aanvoerder.

Er wordt goed overgespeeld en het eerste doelpunt wordt dan ook binnen vijf minuten gescoord door Noor. Wat een heerlijk weertje om te spelen; ook voor ons langs de lijn ☀️. Helaas daar de 1-1; ze zijn erg aan elkaar gewaagd. Daar is namelijk alweer de 1-2, gescoord door Cas, maar ook de 1-3, wederom gescoord door Cas. Ja hoor, 1-4 door…..Cas🙂. Zo gaan we de rust in.

In de tweede helft begint Noor in de wissel. Mels keept dapper, ondanks dat de tegenstanders het hem moeilijk maken. Helaas wordt er toch gescoord: 2-4 en vervolgens ook de 3-4. Driel komt terug en voetbalt beter dan in de eerste helft. Wat is het spannend!

Nu even time-out; flink oppeppen voor de laatste 10 minuten. Helaas toch 4-4 😱, maar gelukkig maakt Cas zich even kwaad en staan we weer voor: 4-5!!! 😂🎉
Wat een spanning, zouden we er nog één kunnen maken….bijna tijd. Gewonnen! 🎉🎉🎉 Eindstand 4-5.

Op de foto staat helaas Mels niet, want hij stond alweer paraat in het goal.