25 maart 2018

Een prachtige zaterdagmorgen voor JO13-1

Op een prachtige zaterdagmorgen met een mooie temperatuur (beter als vorige week) begon SVHA JO13-1 sterk aan de thuiswedstrijd tegen Spero JO13-3.
Met name Senne Pieters was deze morgen onhoudbaar met zijn snelheid en vele acties. Al snel werd de 1-0 gemaakt. Tijn Verwoert stuurde Senne Pieters in de diepte weg met een schitterende pass, Senne ging op volle snelheid en maakte de 1-0. Kort daarna was het Sem Verwoert die Senne met een dieptepass van 30 meter bediende. Senne passeerde zijn directe tegenstander en trok de bal voor op Sem van de Ven die de bal vol in de kruising schoot!! Wat een schitterende aanval, die je tegenwoordig nog zelden ziet!
Daarna bleven onze jongens doorgaan om de score uit te breiden, maar verder dan 2-0 kwamen we niet voor rust. Na de rust gingen we weer door met waar we mee begonnen waren: aanvallen. We konden volop aanvallen, doordat onze achterhoede zeer goed en gesloten speelde. Yannes Vonk (later Vasco v.d. Lienden) op linksachter, Maurice Siefkens op rechtsachter en het centrum met Joey van Aggelen en de Kashia van SVHA: Mats Krijnen zorgden ervoor dat er achterin geen zorgen waren en dat onze keeper Tijn Luiken een makkelijke wedstrijd keepte. Uiteindelijk duurde het wel erg lang voordat we de 3-0 maakte. Halverwege de 2e helft kwam een afgeslagen bal op de rand van het strafschopgebied terecht bij Ivar van de Lienden, die aarzelde niet en schoot de bal keurig met zijn linkervoet erin. De jacht op meer treffers werd weer geopend. Senne die continu eroverheen kwam en Rowan Schuiling die steeds dreigend was. De 4-0 kwam er dan ook. De slimme en goed spelende Leon van Nieuwenhuijsen dook het strafschopgebied weer in en werd gevloerd. De goed fluitende scheidsrechter wees direct naar de 11 meter stip. Tijn Verwoert nam de penalty en schoot de bal er laag en koel in. Dit was ook gelijk de eindstand.

Jongens wat waren wij weer trots op jullie; hoe jullie weer speelden en jezelf dit seizoen ontwikkelen. SVHA mag trots zijn op dit mooie team.
Voor ons waren deze keer twee spelers de mannen van de wedstrijd: Senne (waar zijn ze gebleven zulke zeldzame snelle buitenspelers!) en Maurice, die een moeilijke en lastige tegenstander met veel passie uitschakelde.

Na afloop kregen de spelers van clubicoon en de Mister Feyenoord van SVHA Edwin van Brandenburg een zakje chips als beloning voor het goede spel.
Het was weer een geweldige zaterdagmorgen.