23 februari 2016

C2 fantastisch uit de winterstop

C2 fantastisch uit de winterstop.

Na twee wedstrijden staat C2 boven aan met 6 punten en 23 doelpunten voor en 3 tegen. Een beter start na de winterstop kan je niet hebben. De eerste wedstrijd was op 13 februari tegen Spero. Het is zaterdagochtend heel vroeg, namelijk 07.15 uur verzamelen bij de kantine. Het is koud en het heeft gevroren. Bij aankomst in Elst is de kantine nog gesloten, zo vroeg is het. Na een goede warming up begint de wedstrijd om 08.30 uur. Na een langzame start begint het te lopen. De bal wordt lekker rond gespeeld en binnen een half uur staat het al 0-3. Dit komt ook omdat Spero onze jongens ook lekker laat voetballen. Bij rust is het 0-5. De tweede helft komt maar moeizaam op gang. Spero komt steeds dichter bij het doel. Maar gelukkig wordt het spel weer opgepakt en wordt Spero met 11-1 verslagen.

De tweede wedstrijd was op zaterdag 20 februari thuis tegen DIO. Het waait lekker maar het is goed weer om te voetballen. De wedstrijd begint om 11.15 uur. Lekker op het kunstgras. Geen vieze schoenen en een mooi strak grasmatje. Ook nu weer begint het lastig. Maar de kansen komen en worden helaas gemist. Uiteindelijk lukt het toch om te scoren. Voordat je het weet staat het met de rust 5-1. Tijdens de rust hebben de trainers de motivatie nog wat hoger opgevoerd. Namelijk als ze winnen met tien doelpunten verschil, er op friet getrakteerd wordt. Dit was niet tegen dovenmans oren gezegd. Het aftellen naar tien doelpunten verschil was begonnen. Het werd 6-1, 7-1. Nog drie werd er geroepen. Maar de tegenstander scoort. 7-2 . Het tempo ging omhoog om het verschil van tien doelpunten te krijgen. Vlak voor het einde valt gelukkig het verlossende doelpunt . Eindstand 12-2. En nu lekker friet.